Μέθοδοι Πληρωμής

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τέσσερις (4) τρόπους πληρωμής που σας εξυπηρετεί:

Μέσω κάρτας : (Visa, Mastercard) :

H χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank. Για την ασφάλεια σας χρησιμοποιούμε ισχυρή κρυπτογράφηση 256bit. Τα κρίσιμα δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας (αριθμός πιστωτικής, αριθμός ---, ημερομηνία λήξης) δεν αποθηκεύονται στο διακομιστή μας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε από την ενότητα «Προστασία Προσωπικών Δεδομένων».

Μέσω Paypal :

Εάν διαθέτετε λογαριασμό στο Paypal, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για την πληρωμή της παραγγελίας σας.

Με αντικαταβολή :

Με την παράδοση της παραγγελία σας από τον διανομέα (courier), μπορείτε να πληρώσετε απευθείας το ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας. Για αποστολές με αντικαταβολή το κόστος είναι 3€ (επιπλέον των εξόδων αποστολής).

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Eurobank IBAN: ---------
Εθνική Τράπεζα: -------

Μετά την κατάθεση, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε μας με e-mail ([email protected]) το καταθετήριο. Μόλις λάβουμε το αντίγραφο του καταθετήριου, αποστέλλουμε την παραγγελία σας. Διευκρινίζουμε ότι, σε περίπτωση που η κατάθεση γίνει από άλλη Τράπεζα εκτός EUROBANK, Εθνικής τα τραπεζικά έξοδα βαρύνουν τον πελάτη. Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου, στο τηλέφωνο 210 4122879.


Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση προϊόντων!