Κατηγορίες

Δημοφιλή ετικέτες

Συστήματα ασφαλείας για την επιχείρησή σας

Συστήματα ασφαλείας για την επιχείρησή σας

Έχετε επενδύσει πολύ χρόνο και κόπο για να διαχειριστείτε με επιτυχία την επιχείρησή σας. Η επιχείρησή σας διαθέτει καλούς υπαλλήλους που επιβλέπουν τις οικονομικές πτυχές της επιχείρησης, οι πωλητές σας χτυπούν τις πόρτες και το προσωπικό σας είναι γενικά άριστοι υπάλληλοι. Η επιχείρησή σας πρέπει να είναι ευημερούσα, αλλά στην πραγματικότητα είναι; Εταιρείες όπως η δική σας κάνουν τα πάντα για να έχουν την αναμενόμενη ανάπτυξη με αρκετό κόστος κι όμως παραβλέπουν το πιο απλό που θα βοηθήσει την εταιρεία σας να αναπτυχθεί με ασφάλεια και ηρεμία. Οι λόγοι για να τοποθετήσετε ένα σύστημα συναγερμού στην επιχείρησή σας είναι πολλοί και σημαντικοί, παρακάτω σας παραθέτουμε μερικούς.

1. Πιστεύετε ότι οι υπάλληλοί σας δεν θα σας κλέψουν; Μπορεί να μην γνωρίζετε τους υπαλλήλους σας όσο νομίζετε ότι τους ξέρετε. Σύμφωνα με στατιστικές κλοπής εργαζομένων, το 75% των εργαζομένων έχουν κλέψει τουλάχιστον μία φορά από τον εργοδότη τους. Οι ακριβοί φορητοί υπολογιστές σας, τα υλικά και τα εμπορεύματα σας μπορεί να είναι πολύ δελεαστικά για ορισμένους υπαλλήλους. Αφήνετε την εταιρεία σας ανοικτή στην κλοπή μη τοποθετώντας ένα σύστημα ασφαλείας, τοποθετεί στην επιχείρησή σας το σύστημα συναγερμού που σας ταιριάζει και παρακολουθεί τις εγκαταστάσεις σας μέρα και νύχτα. Αυτό είναι αυτομάτως ένας αποτρεπτικός παράγοντας για ενδεχόμενους κλέφτες μέσα και έξω από την επιχείρησή σας.

2. Η περιοχή που έχετε την επιχείρησή σας είναι ασφαλής; Ίσως να πιστεύετε ότι η τοποθεσία της επιχείρησής σας βρίσκεται σε ασφαλή περιοχή ή είστε εξοικειωμένοι με το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων που έρχονται στην επιχείρησή σας. Ανεξάρτητα από το πόσο ασφαλής νομίζετε ότι είναι ο χώρος εργασίας σας, δεν είστε πότε σίγουροι ότι εσείς ή η επιχείρησή σας δεν θα αποτελέσετε στόχο για εγκληματίες. Θα μπορούσατε να μειώσετε τον κίνδυνο αν τοποθετήσετε κάμερες ασφαλείας μέσα και έξω από την επιχείρησή σας έτσι ώστε να εργάζεστε με ασφάλεια στις εγκαταστάσεις σας.

3. Παραμέληση να περιληφθεί η ασφάλεια ενώ είναι ένας στρατηγικός προγραμματισμός Η παροχή κατάλληλων μέτρων ασφαλείας για την επιχείρησή σας συχνά παραλείπεται. Το κόστος είναι πάντα ένας παράγοντας που μας κάνει συνεχώς να το αναβάλουμε. Αλλά μη τοποθετώντας ένα σύστημα ασφαλείας μπορεί να κοστίσει στην εταιρεία σας περισσότερα χρήματα. Η αντικατάσταση των κλεμμένων εμπορευμάτων και εξοπλισμού, του νομικού και ασφαλιστικού κόστους και της χαμένης παραγωγικότητας θα μπορούσε να είναι υπερβολική σε σύγκριση με το κόστος ενός συστήματος συναγερμού.

Μπορεί η εταιρεία σας να αγνοήσει τις συνέπειες της μη πρόσληψης μέτρων ασφαλείας; Νοιώστε ασφαλής στον χώρο σας κάνοντας την σωστή επιλογή. Ελάτε σε επαφή μαζί μας και θα είστε κερδισμένοι.

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή
Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση προϊόντων!