Κατηγορίες

Δημοφιλή ετικέτες

Αναβάθμιση Υπολογιστή

Αναβάθμιση Υπολογιστή

Φτιάχνοτας τον δικό σας υπολογιστή και με τα υλικα όπου εσείς επιθυμείτε θα έχετε ένα μηχάνημα στα μέτρα σας. Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής έχει αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια. Αρκετοί άνθρωποι τον έχουν αντικαταστήσει με τα smartphones και τα tablets, που αποτελούν τη νέα γενιά της τεχνολογίας. Οι παραδοσιακοί επιτραπέζιοι υπολογιστές ή αλλιώς σταθεροί υπολογιστές γίνονται όλο και πιο σπάνιοι πλέον. Είναι σημαντικό ότι στην αγορά υπάρχουν πολλών ειδών υπολογιστές, διαφόρων εταιρειών και χαρακτηριστικών. Όμως, δε θα ήταν πιο ενδιαφέρον να μπορείτε να επιλέξετε εσείς τα μέρη του υπολογιστή σας; Να τον δημιουργήσετε δηλαδή, σύμφωνα με τις ανάγκες σας και φυσικά να εξοικονομήσετε χρήματα με την αγορά ενός φθηνού desktop.

Εάν είστε από τα άτομα που θέλετε έναν υπολογιστή δυνατό, αναβαθμισμένο, με προσαρμοσμένες λειτουργίες και όλο αυτό να έχει το προσωπικό σας στιλ, τότε όλα οδηγούν στο να δημιουργήσετε το δικό σας επιτραπέζιο υπολογιστή. Να τον φτιάξετε δηλαδή μόνοι σας. Η σύνθεση ενός σταθερού υπολογιστή είναι μια προσωπική υπόθεση. Σαφώς απαιτεί χρόνο, σωστή ενημέρωση και μια καλή έρευνα αγοράς.

Ψάχνοντας κάθε ξεχωριστό μέρος του επιτραπέζιου υπολογιστή μπορείτε να μειώσετε τα έξοδα και να αυξήσετε τις ικανότητες που θέλετε να έχει. Αν πάλι αλλάξετε γνώμη για κάποιο από τα κομμάτια που επιλέξατε ή ένα από αυτά υποστεί ζημιά, τότε μπορείτε εύκολα να το αλλάξετε και να λειτουργεί ξανά άψογα ο υπολογιστής σας. Μ’ αυτή τη μέθοδο θα έχετε τον έλεγχο του pc σας και φυσικά θα νιώθετε την ικανοποίηση ότι βρήκατε το τέλειο για εσάς σταθερό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Απαραίτητα βήματα πριν την αγορά / αναβάθμιση υπολογιστή Πρέπει να σκεφτείτε για ποιο λόγο χρειάζεστε το σταθερό pc. Δηλαδή, εάν τον χρειάζεστε για την εργασία σας ή αν είναι απλά για προσωπική χρήση από εσάς και την οικογένειά σας. Φυσικά κι έχει διαφορά επειδή άλλες απαιτήσεις έχει ένα υπολογιστής για προσωπική χρήση και άλλες για παράδειγμα για την δημιουργία ήχου και βίντεο. Γι’ αυτό θα ήταν καλό να σκεφτείτε τις προτεραιότητές σας. Αφού αποφασίσετε τη χρήση για την οποία τον θέλετε, θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ένα σύνολο χρημάτων που θα ξοδέψετε ώστε να μη ξεφύγετε στις αγορές σας. Σκοπός αυτού του άρθρου είναι να σας κατατοπίσει στις αγορές σας και να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα σωστά μέρη του υπολογιστή σας. Οι ανάγκες σας είναι το σημαντικό και ο λόγος μας για να δημιουργήσουμε αυτό τον οδηγό. Θα σας αναφέρουμε τα μέρη που χρειάζεται ένα pc για να λειτουργήσει, οι αποφάσεις όμως είναι δικές σας!

Υπάρχουν τριών ειδών υπολογιστές & αυτοί είναι οι εξής:

1) Υπολογιστής γραφείου ή επιτραπέζιος υπολογιστής (Desktop Computer/Office Computer).Πρόκειται για ένα είδος προσωπικού υπολογιστή για χρήση στο γραφείο ή στο σπίτι. Ονομάζεται επιτραπέζιος διότι απαρτίζεται από μια οθόνη και την κύρια μονάδα (κουτί ή πύργος) τα οποία τοποθετούνται πάνω στο γραφείο. Σημαντικό είναι ότι δε μπορεί να μεταφερθεί εκτός του χώρου της εγκατάστασής του. Ακόμη, είναι ένας υπολογιστής τέταρτης γενιάς (από το 1979 έως και σήμερα). Ένας υπολογιστής γραφείου εκτελεί εκατομμύρια λειτουργίες ανά δευτερόλεπτο, έχει μικρή κατανάλωση ενέργειας και η συναρμολόγηση των μερών του είναι εύκολη και γρήγορη.

2) Μεσαίοι υπολογιστές (Minicomputer). Μια κατηγορία μικρότερων υπολογιστών σε μέγεθος όπου αναπτύχθηκε στα μέσα του 1960 με χαμηλότερο κόστος σε σχέση με τους υπόλοιπους υπολογιστές. Ποικίλλουν σε μέγεθος και μπορούν να διαχειρίζονται όλες τις πληροφορίες στο επίπεδο μιας μικρής επιχείρησης.

3) Υπολογιστές gaming (gaming pc).Υπολογιστές ειδικά σχεδιασμένοι για σερφάρει ο χρήστης και να παίζει παιχνίδια στο διαδίκτυο. Επίσης, ενδείκνυνται για τη χρήση μουσικής και την αποθήκευση ταινιών.

Η ομάδα μας είναι κοντά σας ώστε να σας βοηθήσει στο να κάνετε τη σωστή επιλογή μερών για τον σταθερό υπολογιστή που θέλετε.

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή
Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση προϊόντων!