Κατηγορίες

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ-ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Δεν υπάρχουν ειδικές προσφορές αυτή τη στιγμή.

News

Τηλεχειριστήρια, για όλες τις τηλεοράσεις!

Συστήματα ασφαλείας για την επιχείρησή σας

Συστήματα ασφαλείας για την επιχείρησή σας

Έχετε επενδύσει πολύ χρόνο και κόπο για να διαχειριστείτε με επιτυχία την επιχείρησή σας. Η επιχείρησή σας διαθέτει καλούς υπαλλήλους που επιβλέπουν τις οικονομικές πτυχές της επιχείρησης, οι πωλητές σας χτυπούν τις πόρτες και το προσωπικό σας είναι γενικά άριστοι υπάλληλοι. Η επιχείρησή σας πρέπει να είναι ευημερούσα, αλλά στην πραγματικότητα είναι; 
Αναβάθμιση Υπολογιστή

Αναβάθμιση Υπολογιστή

Φτιάχνοτας τον δικό σας υπολογιστή και με τα υλικα όπου εσείς επιθυμείτε θα έχετε ένα μηχάνημα στα μέτρα σας.Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής έχει αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια. Αρκετοί άνθρωποι τον έχουν αντικαταστήσει με τα smartphones και τα tablets, που αποτελούν τη νέα γενιά της τεχνολογίας. 
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΚΑΠΝΟΥ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΚΑΠΝΟΥ

Μπορεί να μην σκεφτόμαστε ιδιαίτερα τους σύγχρονους ανιχνευτές καπνού που έχουμε στα σπίτια μας αλλά υπήρχε μια εποχή που μια τέτοια συσκευή θεωρούνταν τεχνολογικό θαύμα. Αν και συνήθως θεωρούμε δεδομένες τέτοιου είδους συσκευές κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την χρησιμότητά τους. Σκοπός του άρθρου είναι να εξιστορήσουμε σύντομα την δημιουργία και την εξέλιξη των ανιχνευτών καπνού.
Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση προϊόντων!