Κατηγορίες

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ-ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Δεν υπάρχουν ειδικές προσφορές αυτή τη στιγμή.

D-LINK DAP-2360 Μεγαλύτερη προβολή

D-LINK DAP-2360

215-0057

€ 161.04 με Φ.Π.Α

D-LINK DAP-2360 WIRELESS POE N300 INDOOR ACCESS POINT
Wireless N300 Access Point PoE εσωτερικού χώρου, στα 2,4 GHz με Central Wifi Manager

Το DAP-2360 Wireless N300 PoE 2,4 GHz είναι ένα access point εσωτερικού χώρου με υποστήριξη PoE. Eίναι η ιδανική λύση για την επέκταση της κάλυψης και την αύξηση της ισχύς κάθε ασύρματου δικτύου. Προσφέρει σύνδεση σε δίκτυα τα οποία δεν μπορούν να ενωθούν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας καλώδια. Οι πολλοί τρόποι λειτουργίας, τα εργαλεία διαχείρισης του δικτύου και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας παρέχουν στους διαχειριστές του δικτύου ένα ευρύ φάσμα επιλογών, επιτρέποντας παράλληλα αυξημένη συνδεσιμότητα σε όλες τις ασύρματες συσκευές δικτύου.

Βασικά χαρακτηριστικά του προϊόντος :

Ευέλικτη λειτουργία:
Πλήρως διαμορφώσιμο για να χρησιμοποιηθεί ως ένα σημείο πρόσβασης (access point), ως ένα ασύρματο σύστημα διανομής (WDS) με σημείο πρόσβασης, ως γέφυρα WDS (bridge) ή σαν ασύρματος πελάτης (wireless client)

Πλήρης Ασφάλεια δεδομένων:
Περιλαμβάνει βιομηχανικό πρότυπο ασύρματης κρυπτογράφησης, παράλληλα με τη στήριξη πολλών SSID και VLANs, επιτρέποντας τον πλήρη έλεγχο της πρόσβασης στο δίκτυο

Εγκαταστήστε, διαχειριστείτε και ελέγξτε με το Central Wifi Manager:
- Το Central Wifi Manager της D-Link, είναι μια δωρεάν cloud εφαρμογή διαχείρισης ασύρματων Access Point, σχεδιασμένη για να δημιουργείτε και να ελέγχετε ασύρματα δίκτυα πολλαπλών θέσεων.
- Είτε είναι εγκατεστημένο σε έναν τοπικό υπολογιστή, είτε φιλοξενείται στο cloud, ενσωματώνεται σε οποιοδήποτε δίκτυο και σε οποιαδήποτε επιχείρηση.
- Διαχειριστείτε έως και 500 Aceess Points από ένα κεντρικό σημείο, ασχέτως τοποθεσίας.
- Έχει δημιουργηθεί για επιχειρήσεις και διαθέτει επαγγελματικά χαρακτηριστικά όπως την βελτιστοποίηση εύρους ζώνης, την δημιουργία captive portal και την βελτιστοποίηση συχνοτήτων, για να ικανοποιεί οποιαδήποτε εταιρική ανάγκη.
- Διαχειριστείτε τα ασύρματα δίκτυά σας, απ' οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή μέσω ενός web browser, μέσω υπολογιστή, tablet ή smartphone.
- Γλυτώστε χρόνο και κόπο, ενημερώνοντας και παραμετροποιώντας απομακρυσμένα τις συσκευές σας.
- Επιτηρήστε και ελέγξτε την πρόσβαση χρηστών στο δίκτυό σας, συμπεριλαμβανομένων και των επισκεπτών. Το απλό και προσαρμόσιμο Guest Portal παρέχει λειτουργία πιστοποίησης Hotspot, δίνοντας την δυνατότητα στο Central Wifi Manager να λειτουργεί ως ένας εξωτερικός portal server. Δημιουργήστε αποκλειστικούς λογαριασμούς χρηστών ή κουπόνια κωδικών για ασύρματη πρόσβαση, για να εμπορευματοποιήσετε την επένδυσή σας. Εκμεταλλευτείτε τα χαρακτηριστικά επαγγελματικής διαχείρισης ασύρματων δικτύων του Central Wifi Manager’s, για να προσαρμόσετε το εύρος ζώνης.

Γράψτε μία κριτική

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ-ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Δεν υπάρχουν ειδικές προσφορές αυτή τη στιγμή.

truck

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 150 ΕΥΡΩ

return

ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΕ 1-3 ΜΕΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

help

ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ

Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση προϊόντων!